top of page
Two Men Shaking Hands

De beurs

Het was puzzelen en meten om alle 70 deelnemers aan de beurs een mooi plekje te kunnen bieden. Wij zijn trots op de grote animo voor deelname aan onze beurs. De inschrijvingen kwamen snel op gang en al snel ontstond er een wachtlijst voor deelname en na de sluitingsdatum van hebben we ook een aantal aanvragers moeten teleurstellen want er is echt geen plakje meer onbenut. Dit jaar zijn er weer veel vertrouwde gezichten maar zeker ook weer nieuwe deelnemers die hun aanbod en/of diensten onder uw aandacht willen brengen.

 De 55+ Beurs biedt u o.a. informatie over Gezondheid en Zorg, Welzijn en belangenbehartiging, bewegen en mobiliteit, vrijetijdsbesteding en de Gemeente Den Helder met info over WMO.

Bovenaanzicht van de Table & Chair

Gratis tafel

Het is een goede gewoonte om een gratis tafel aan te bieden en dit jaar is die bestemd voor de Stichting Herdenkingsstenen. Zij hebben het initiatief genomen om Herdenkingsstenen ter nagedachtenis aan onze Joodse, omgekomen stadsgenoten in de 2e Wereldoorlog te realiseren. Voor de huizen van deze Joodse bewoners – voor zover die huizen er nog staan – worden marmeren steentjes met hun ingegraveerde namen, in de straat gelegd

gitaar spelen

Muziek

Duo Gentille verzorgt ook dit jaar weer een lunchconcert bij het restaurant gedeelte van de Stadshal, waar u onder het genot van een kopje koffie of thee kunt genieten van de muziek.

Netwerkevenement

Quiz

Dit jaar, verspreid over de dag, wordt de quiz ‘Vragen van toen’ gespeeld in de koffiehoek van de Stadshal.  Aan de hand van vragen en beelden wordt uw kennis getoetst met voor elke deelnemer een leuke prijs.  Onder de bezoekers van de beurs worden iedere ronde een aantal personen uitgenodigd voor deelname. De Quiz wordt gespeeld in de koffiehoek en de organisatie is in handen van de heer Jan v.d. Velde.

Sponsoren voor de quiz zijn:

Ben’s kookboet van Scheffer Witgoedspecialist, Vepa Bins, Piet Karsten, Hortus Overzee, De Lisdodde, Cést si bon, Restaurant Stoom, Albert Heijn Schooten Plaza, Trekpleister de Schooten, Nuijens bloemenhandel de Schooten, Keurslagerij Wit & Wit, Comfort en Welzijn Kossen en De Kampanje.

Bij de infotafel kunt u een Magimix koffie en espressoapparaat winnen als u het juiste aantal artikelen in de vaas weet te raden.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze beurs!

Informatie: Doe mee
bottom of page